Menu

Stiri

Stiri

Premiul II pentru spectacolul "Amedeu sau scapi de el cu greu"

  • Categorie: Stiri
  • Accesări: 109

Trupa de teatru INSPIRA(R)T de la Liceul Teoretic "Ion Gh. Roșca" a reușit din nou să impresioneze juriul și spectatorii Festivalului "Dialogul AbsurZilor..." aflat la a VII-a ediție.
Elevii noștri au obtinut premiul II pentru spectacolul "Amedeu sau scapi de el cu greu" de Eugen Ionescu, Premiul pentru cea mai bună interpretare rol masculin - Dumitru Marius Cătălin.

Citește mai departe

REUNIUNE TRANSNAŢIONALĂ DE PROIECT ERASMUS+KA2

  • Categorie: Stiri
  • Accesări: 173

În debutul proiectului Erasmus+ "SHS: sporty, healthy, safe", nr. 2017-1-PL01-KA219-038662, a avut loc în perioada 14-16 noiembrie 2017 prima reuniune transnațională de proiect la Zespol Szkol Technicznych nr. 1, în localitatea Chorzów din Polonia. Proiectul este un parteneriat strategic între școli din Polonia (coordonator), Italia și Romania care se derulează în

Citește mai departe

Reuniune Transnațională a Proiectului „Good planning - better future"

  • Categorie: Stiri
  • Accesări: 133

Zespol Szkol Technicznych nr. 1 din Chorzów, Polonia, a fost gazda primei Reuniuni Transnaţionale a Proiectului Erasmus+ KA2 „Good planning - better future", nr. de referinta 2017-1-PL01-KA219-038384, reuniune desfăşurată în perioada 17–18 noiembrie 2017. Această primă întâlnire a constituit debutul parteneriatului strategic între patru şcoli europene, respectiv

Citește mai departe

Concurs Judetean de Dansuri Populare desfasurat la Caminul Cultural din Osica de Sus

  • Categorie: Stiri
  • Accesări: 127

Dansul popular romanesc este o comoara cultivata din generatie in generatie, pe care avem datoria sa o ocrotim si sa o lasam mostenire copiilor nostri, ca marturie a istoriei si a identitatii noastre nationale-Formatia Craitele de la Liceul Teoretic " Ion Gh. Rosca" Osica de Sus a participat la prima editie a Concursului Judetean de Dansuri Populare desfasurat la Caminul Cultural din Osica de Sus.

liceu 1

Contact Liceul Osica

Comuna Osica de Sus

Liceul  "Ion Gh. Roșca"

Str. Vladu Nica Nr.2 Comuna Osica de Sus Judetul Olt Cod Postal 237310

Tel. 0249/418.240,

Color I Color II Color III