Miercuri, 27 Ianuarie 2021 08:13

Proiect: Mama, copilul cu dizabilități și Dumnezeu

Copiii sunt unica putere care te împinge să mergi înainte, chiar și atunci când în interiorul tău nu vrei decât să te opresti! Ei sunt ca fluturii care zboară în văzduh. Unii se înalță mai sus ca alții, însă fiecare zboară cat de bine poate. De ce sa îi compari între ei? Fiecare este special, fiecare este frumos! Dacă ai mult, dă și altora din bunurile tale, iar dacă ai puțin, dă din inima ta! Domnul Iisus a zis:,, Adevărat zic vouă, intr- u cât a-ți făcut bine unuia dintre acești frați ai Mei prea mici, Mie Mi-ați făcut ! " ( Matei, capitolul 25)

Trebuie să știți că există un ANDREI, o CRISTINA, un IOAN etc...care nu au călcat pământul acesta, copii cu probleme grave de sănătate! Altfel, pentru a le da o șansă la o viață normală, fără dureri, fără suferință, am inițiat un proiect, proiect demarat pentru sprijinirea financiară a acestora. Proiectul constă în colectarea de materiale și obiecte ce pot fi reciclate:  aparatură electrocasnică uzată, de orice fel, maculatura - peturi, - sticlă. Vă rugăm să vă alăturați proiectului nostru! Colectați acasă, colectați la serviciu, în școli și grădinițe! Colectam momentan, în orașul CARACAL și în suburbie! În scurt timp, totul o sa fie pe toată raza județului OLT! Avem centre de colectare, unul în comuna Traian și unul în Caracal ! În urma solicitării dumnevoastră, putem veni și la domiciliu! Cei care vor sa ajute, să sune la nr de tel 0768 253 293- PREOT IONUȚ MOGA- parohia,, Sf .Vasile- Caracal. Colaborator  la nivelul Liceului Osica de Sus prof. Stan Luiza.

 Astfel protejăm natura, dar să nu uităm și de faptul ca facem o faptă foarte bună, plăcută înaintea lui Dumnezeu! ,,Credința fără fapte este moartă!" (Iacov2;20 ) Când o carte se reciclează, un copac zâmbește! Înseamnă că există viață și după moarte!

Read 1340 times Last modified on Miercuri, 27 Ianuarie 2021 08:17