Sâmbătă, 29 Februarie 2020 21:38

Au început înscrierile la BAC

Luni, 28 mai 2012, incep inscrierile candidatilor la prima sesiune a examenului bacalaureat, ce se desfasoara in perioada iunie-iulie 2012. In perioada 28 mai - 30 mai 2012, elevii se pot inscrie la secretariatul liceului prin fisa-tip informatizata.

Potrivit normelor legale, profesorii diriginti vor intocmi tabele de inscriere, ce cuprind optiunile pentru probele de examen si semnatura elevilor. Odata cu tabelele, profesorii diriginti depun si fisa-tip informatizata, tiparita si semnata de fiecare candidat, in care acesta isi asuma optiunile pentru disciplinele de studiu prevazute pentru probele la alegere, la care doresc sa sustina examenul de bacalaureat.

In cazul candidatilor care au mai participat si au fost respinsi la sesiuni anterioare de bacalaureat, acestia vor prezenta la inscriere si o adeverinta, din care sa reiasa rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat in sesiunile mentionate. Adeverinta va preciza, pentru fiecare sesiune, disciplina sustinuta si nota obtinuta la fiecare din probe.

Read 1152 times