Duminică, 01 Martie 2020 00:23

Concursul ,,CASA NOASTRA DE LA SCOALA”

In semestrul al II-lea  al anului scolar 2015-2016 la Liceul Teoretic ,,Ion Gh.Rosca”Osica de Sus se desfasoara concursul ,,CASA NOASTRA DE LA SCOALA” ce urmareste implicarea elevilor in mentinerea curateniei din sala de clasa  si formarea unui comportament adecvat si responsabil fata de spatiul scolar.

Obiectivele urmarite si evaluate sunt : disciplina la clasa si comportamentul in timpul pauzelor ,curatenia in clasa (absenta hartiilor si a gunoaielor  din banci, de sub banci si pardoseala),aerisirea salii de clasa,pastrarea in bune conditii a mobilierului din clasa (aspectul pupitrelor si al scaunilor),mentinerea curateniei tablei (creta sau marker,  burete, apa),purtarea uniformei scolare,consumarea cu grija a produselor alimentare (corn , lapte si mar ),disciplina la clasa si comportamentul in timpul pauzelor ,reducerea numarului absentelor nemotivate.

Toate categoriile de  colective vor fi monitorizate pe baza obiectivelor propuse, de catre Comisia de evaluare, notate si ierarhizate in vederea numirii castigatorilor concursului pe fiecare nivel al fiecarei structuri a Liceului Teoretic ,,Ion Gh.Rosca”  .

Clasele vor fi evaluate cu note cuprinse intre 4- 10: zilnic se acorda o nota de catre  comisie, in  caietul de evaluare al concursului. Colectivele din sala de clasa (primar, gimnaziu,liceu ) care vor obtine cel mai mare punctaj  vor beneficiaza de cate  o excursie gratuita la sfarsitul anului scolar.
Sumele necesare pentru premiere vor fi asigurate de Asociatia ,,Parintii si cadrele didactice pentru Liceul Teoretic ,,Ion Gh.Rosca” Osica de Sus.

Director, Sorina IACOB

Read 1028 times