Duminică, 01 Martie 2020 00:20

Trupa de teatru a Liceului Teoretic „Ion Gh. Roşca” Osica de Sus a câştigat Marele Premiu „Eugen Ionescu”, şi trofeul Festivalului de teatru pentru liceeni „Dialogul absurzilor”, ediţia a V-a

„Alt teatru”, trupa de teatru a Liceului Teoretic „Ion Gh. Roşca” Osica de Sus a câştigat sâmbătă, 28 noiembrie 2015, Marele Premiu „Eugen Ionescu”,  şi trofeul Festivalului de teatru pentru liceeni „Dialogul absurzilor”, ediţia a V-a, cu piesa „ Cântăreaţa cheală” de Eugen Ionescu. Trupa a fost pregătită de doamna profesor Ramona Alexandru.

Inteligenti, elevii Şişială Dana, Căldăraru Ionuţ, Raicea Ştefania, Drăghici Cristian, Boangiu Diana si Preda Iulian au impresionat prin interpretarea deosebită, prin omogenitatea trupei şi prin felul în care au pus în lumină valorile teatrului modern.

În rolul doamnei Smith, Şişieala Dana, a primit premiul pentru cea mai bună interpretare feminină, iar Drăghici Cristian, domnul Martin, premiul pentru cea mai bună interpretare masculină.
O interpretare încântătoare, o reuşită care ne face să ne simţim mândri, un rezultat frumos al implicării, efortului, pasiunii.

Felicitări

Read 1119 times