Logo

Premiati la Festivalul de teatru pentru liceeni "Dialogul Absurzilor"

Noiembrie înseamnă, pentru noi, teatru.Ne alegem ”poveștile” și ne cufundăm în ele, cu toată ființa noastră. Actorii se lasă locuiți de text, cum spunea Eugen Ionescu.Toată experiența aceasta ține de inefabil.E ceva minunat care se întâmplă celor care au ales să cutreiere ținuturile acestei arte.
   Trupa de teatru a Liceului Teoretic ”Ion Gh.Roșca”   s-a înscris anul acesta la Festivalul de Teatru ”Dialogul absurZilor...” cu două reprezentații : ”Rinocerii” de  Eugen Ionescu și ”Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec. Regia, scenografia, jocul actorilor au făcut notă aparte și au atras premii considerabile : ”Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”  interpretată de elevii Sima Marius și Pîinicică Patricia a obținut Premiul I , Premiul pentru Regie și Premiul pentru Scenografie, iar ”Rinocerii”, interpretată de elevii Raicea Ștefania, Saca Diana, Șișieală Dana, Boangiu Diana, Fugaru Crina, Predica Georgiana, Căldăraru Ionuț și Drăghici Cristian, a obținut Mențiune I .
Felicitări tuturor !
Tot noiembrie, cu pregătiri, repetiții și reprezentație este o experiență inițiatică și emoționantă, o experiență despre cunoaștere, iubire, despre limite, despre omenesc.
Ramona Alexandru

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.